Get Adobe Flash player

Поръчайте такси:

Фиксирани мрежи

076 60 49 00


Vivacom

0876 60 49 00


А1

0886 60 49 00

 

Telenor

0896 60 49 00 

Работа

 

 


ПАПИ ТАКСИ, ТЪРСИ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ ЗА РАБОТА С АВТОМОБИЛИ НА ФИРМАТА. ОСИГУРЕНИ
КЛИЕНТИ, СИГУРНИ И ВИСОКИ ДОХОДИ!!!
ЗА ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ. 076 63 03 03

 

 

Ние от Папи такси постоянно увеличаваме своите клиенти с качествените и разнообразни услуги които предлагаме. Това води до нуждата от увеличаване на нашия екип.

Във връзка с разширяването обема на работа и оптимизация на работния процес, компанията търси подходящите кандидати за таксиметрови шофьори:

-СЪС СОБСТВЕН АВТОМОБИЛ

Започни собствен бизнес с партньорската подкрепа на "ПАПИ" ЕООД гр.Перник. Работата за голяма таксиметрова компания има редица безспорни предимства. На практика таксиметровият водач получава собствен бизнес, като същевременно компанията, с която той е обвързан чрез франчайз договор, се грижи за неговите интереси, гарантирайки му осигурена работа и постоянни доходи. Представлявайки го пред институции, грижейки се за изрядността на документите му, осигурявайки му техническа база за сервиз, автомивка и т.н., Фирмата пести времето на шофьорите.

-С АВТОМОБИЛ НАЕТ ОТ ФИРМАТА

Фирмата предлага различни модели автомобили марка "Опел", оборудвани с газови уредби/метанови уредби, таксиметрови апарати с фискална памет, радиостанция, ТАБЛЕТИ и всички документи необходими за извършване на таксиметрова дейност. "ПАПИ" е с модерен диспечерски център, осигуряващ денонощно комуникация и обслужване.

Подсигурена заетост и осигурени доходи:

Фирмата работи изключително с корпоративни клиенти и абонати - банки, финансови институции, елитни хотели, заведения и др.

Нови технологии:

Това е показателен факт за мащабите, успеваемостта и стабилността на една компания и е добре да се има в предвид при избора на фирма, за която да работите. Папи ЕООД е единствената таксиметрова компания в региона, която работи с най-модерната и нова GPS технология "Такси мениджър". Това е цялостно решение за организирането работата на таксиметровата компания.

Техническа поддръжка на автомобила:

Автомобилът е основното средство за работата и е важно да бъде изправен. Фирмата разполага със собствен сервиз. Монтьорите са квалифицирани и такситата се обслужват безплатно.

Автомивка:

Чистотата на таксиметровите автомобили е много важен елемент, за да бъде таксиметровата услуга на високо ниво. Всеки шофьор, който работи със собствен автомобил в Папи такси получава безплатно по две комплексни почиствания седмично.

Реклама:

Колкото е по-популярна една марка, толкова тя е по-предпочитана от клиента, което в случая с таксиметровия бранш пряко се отразява на доходите на водача. Налагането на търговска марка е сложен и много дълъг процес, който има няколко аспекта:

-рекламни материали

-медийна реклама

Рекламата е за сметка на компанията-превозвач.


Постоянно търсим млади и мотивирани шофьори!!!

Затова не се колебайте да ни се обадите!

Офис телефон: 076 63 03 03

 

Ако желаете да се свържете с нас по интересуващ Ви въпрос, моля попълнете:
E-mail:
Име:
Запитване: