Get Adobe Flash player

Поръчайте такси:

Фиксирани мрежи

076 60 49 00


Vivacom

0876 60 49 00


А1

0886 60 49 00

 

Telenor

0896 60 49 00 

Корпоративни услуги

ЗA КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ:

Тази услуга е предназначена за нашите корпоративни клиенти, на които след сключване на договор с нашата фирма, ще им бъдат дадени ваучери съгласно договора или талони за договорена сума. Разплащането става, като ползващия таксиметровата услуга, служител на Вашата фирма, подпълни коректно ваучера или заплати с талони.  

Или ние Ви предлагаме:

  • намаляване на сметките за такси;
  • кредитираме Вашия служебен транспорт;
  • контрол за дестинациите на вашите служители;
  • надеждно обслужване на Вашите служители, клиенти и гости.

Заплащането може да се извърши по няколко начина за Ваше улеснение:

  • безкасово плащане на курса - с ваучери;
  • безкасово плащане на курса - със закупени талони;"
  • по банков път

УСЛУГАТА "ТРАНСФЕР"

Услугата Трансфер е свързана с посрещане на Вашите служители, клиенти, гости и бизнес партньори от летища, гари, автогари.  За Ваше улеснение, тази услуга се заплаща безкасово с ваучер, който е изготвен в два екземпляра - от които единият остава за Вас. До пето число на всеки месец Ви издаваме  фактура за общата сума , а Вие заплащате  сумата в 5 дневен срок от издаването на фактурата. Можем да Ви предложим и предварително фиксирани цени за обичайните курсове, например: до и от Аерогара София, както и да Ви предложим  добри отстъпки. Работим изключително в услуга на клиента. Наши клиенти са хотели, банки, финансови институции, супермаркети,  промишлени предприятия, училища и др.

ИЗБОР НА АВТОМОБИЛ:

Тази услуга е предназначена за нашите ежедневни клиенти. Вие можете да изберете предпочитана марка автомобил, дали да се пуши в автомобила по време на самото пътуване, ако сте пушач или не желаете по време на пътуването водача да пуши. Може да поръчате точно определено такси, като кажете служебния номер на таксиметровия автомобил при поръчката. Ако имате багаж, който е обемист - непременно информирайте нашият диспечер, за да може да изпрати най-подходящия за целта автомобил. Той ще се съобрази с Вашите изисквания и ще се постарае да ги изпълни.

Drink & Drive

Папи-такси НЕ предлага услугата "Drink & Drive". Ако сте пил, не карайте! Поръчайте си такси да Ви закара до вкъщи.