Get Adobe Flash player

Поръчайте такси:

Фиксирани мрежи

076 60 49 00


Vivacom

0876 60 49 00


А1

0886 60 49 00

 

Telenor

0896 60 49 00 

За нас

 

 

ПАПИ-Такси Перник е регистрирана през 1997г. с основен предмет на дейност таксиметрови услуги. От тогава до днес компанията търпи постоянно развитие, като инвестира в нови технически средства и повишаване на квалификацията на своя персонал. Обучението и опреснителните курсове на персонала се провеждат ежемесечно с цел повишаване качеството на таксиметровите услуги предлагани от компанията.
ПАПИ-Такси
Перник разполага със собствена, сервизна и диспечерска база, работи изключително с нови автомобили и се стреми да създаде удобно, уютно и най-вече безопасно пътуване на своите клиенти.Информация за шофьора, който Ви обслужва можете да видите на таблета /на арматурното табло във всеки автомобил/ от дясната страна със снимка и служебен №. Това Ви дава възможност да се свържете с ръководството на фирмата при някаква нередност на офис телефон 076 630303.

Папи такси Перник предлага таксиметрови услуги седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието.
С бързината си, изключителната коректност и професионализъм на шофьорите и диспечерите, фирмата се е доказала като изключително коректен партньор и е с постоянен ръст на доволни клиенти.

 

САМО ПРИ НАС: (на територията на община Перник)

-таксиметрова сервизна база

-автомивка такси

-Таксиметров Диспечерски Център

-информация за таксиметровия шофьор който Ви обслужва

-GPS система за максимално бързо обслужване на адреси

-най-ниска тарифа за километър пробег

Качествените таксиметрови услуги предлагани от нас са благодарение на марки с които работим: